vrijdag 6 november 2015

Leve de politiek incorrectheid !

In deze blog ben ik van plan echt mijn gedacht te zeggen. En dat betekent dat ik scherpe uitspraken zal doen. Bijvoorbeeld is de Islam voor mij een fascistische ideologie. Zijn daarmee alle moslims fascisten ? Nee, absoluut niet. De overgrote meerderheid zijn mensen zoals u en ik, willen van hun leven iets maken, hun kinderen grootbrengen, wat plezier maken, enz. Maar dat neemt niet weg dat hun godsdienst aan de basis autocratisch, totalitair, mysogeen en intolerant is. Allemaal waarden die ik liever mee de wereld uithelp.

Waar is de tijd dat socialisten openlijk het kruis uit de rechtbanken gingen halen ? Nu schijten ze in hun broek voor de Islam, en verdedigen ze de symbolen van onderdrukking (hoofddoek, bourkini) als een verschijsel dat cultureel relatief geduid en geduld moet worden. My ass !

Zulke uitspraken zijn dus politiek niet correct. Maar het kan me geen ene moer geven, ik predik geen haat of geweld, ik geef geen blijk van racisme, en ik hou me aan elke wet die de Belgische SECULIERE staat mij oplegt. De Sharia kan de pot op !

Mocht u me betrappen op een racistische of andere strafrechterlijk vervolgbare uitspraak, dan mag u me daar gerust op aanspreken, en ik zal die uitspraak indien nodig wijzigen of intrekken. Maar wat ik niet zal doen is de platgetreden links-regressief cultureel-relativistische denkpaadjes volgen. Noch de even platgetreden bruin-aangebakken, demagogische en op-niets-uitdraaiende extreem-rechtse plattitudes.

Mijn weg, hoop ik, is die van de rede, van de logica, van de (zelf-)kritiek, van de universele waarden en rechten van de mens. Het is ver gekomen dat dit als politiek incorrect wordt beschouwd.

Nou dan, leve de politieke incorrectheid !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten