maandag 15 augustus 2016

De onderwerping van Europa aan de islam : een doemscenario

Wie ogen en oren heeft, en zijn geschiedenis wat kent, heeft geen moeite om te zien dat hetgeen nu in Turkije gebeurt hetzelfde is als in Duitsland van de jaren '30. Net zoals Hitler de droom had Duitsland een Duizendjarig Rijk te bezorgen, heeft Erdogan de ambitie om het Groot Turks Kalifaat dat Turkije eens was, opnieuw tot stand te brengen. En Merkel is de Chamberlain van dienst.
En ik heb een doemscenario van hoe dat in zijn werk kan gaan. U kunt met Google Maps precies volgen hoe de volgende, 3e Wereldoorlog zich ontwikkelt :

1. Trump wordt verkozen tot president van de USA, en trekt zijn handen af van Europa en het Midden-Oosten om een isolationistische koers te varen. Het UK, bijna losgekoppeld van de EU, volgt hem daarin. Daarop maakt Turkije zich los van de NATO. Dat betekent de facto het einde van de militaire organisatie. De EU heeft dat gewoontegetrouw niet voorzien en staat zonder betekenisvolle militaire macht, en moet zich betrouwen op de legers van de individuele lidstaten. Dwz. dat de oorlog van de 21e eeuw zal worden gevoerd met de concepten van natie-staten uit de 19e eeuw.

2. Het einde van de NATO is voor Rusland en Turkije het signaal om delen van Oost-en Zuidoost-Europa binnen te vallen : Rusland verovert Oekraïne, en eist doorgang van Roemenië naar Bulgarije en Servië, van oudsher Russische bondgenoten. Roemenië weigert, bijgestaan door Frankrijk en Duitsland. Turkije aan de andere kant krijgt vrije doorgang door Bulgarije en Servië en verovert Macedonië en alle kleine staatjes aan de Oostkust van de  Adriatische Zee : Albanië, Kosovo, Kroatië en Slovenïe. Daarmee staat Turkije bijna weer aan de poorten van Wenen. Servië daarentegen annexeert Bosnië-Herzegovina en Montenegro en hernoemt zichzelf Joegoslavië. Griekenland bevindt zich helemaal geïsoleerd, maar wordt voorlopig niet aangevallen.

3. De EU staat machteloos, en is militair niet bij machte tussenbeide te komen. Enerzijds heeft het geen leger, anderzijds lijdt het aan interne chaos. Die chaos wordt veroorzaakt door de vroegere lidstaat Bulgarije en bijna-lidstaat Servië. Zij stellen hun veto tegen elke politieke of militarie actie van de EU tegen Rusland en/of Turkije. Andere chaos zien we in de grootsteden in Duitsland, Nederland, België en Frankrijk, waar grote Turkse minderheden op straat komen en guerilla voeren tegen de orde-diensten.

4. Rusland verovert de Baltische Staten, en verklaart Roemenië de oorlog. De volgende Europese landen zijn solidair met Roemenië : de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije, Polen en Tsjechië. Er zijn ook landen die zich neutraal verklaren : de Scandinavische staten, het Iberische schiereiland, Slowakije, Italië, Griekenland en natuurlijk Zwitserland. Met andere woorden : de Europese Unie is dood en begraven.
De solidaire landen verklaren de oorlog aan Rusland. Turkije is bondgenoot van Rusland en verklaart aan de solidaire landen de oorlog. Ondanks alle deze grote verklaringen palmt Rusland Roemenië vlotjes in (Rusland vanuit het Noorden en Servië en Bulgarije vanuit het Zuiden). De solidaire landen, nog volop in oorlogsvoorbereiding, reageren niet (drôle de guerre).

5. Eenmaal deze operatie achter de rug, verklaart Rusland eenzijdig de wapenstilstand, bevestigt dat het de democratie zal behouden in de veroverde gebieden (maar met privileges van Russisch-sprekende gemeenschappen), en wijst erop dat de nieuwe grenzen definitief zijn. Onder leiding van "Chamberlain" Merkel kunnen de solidaire landen daarmee leven, en slaken ze een zucht van verlichting omdat het leed geleden lijkt. Ze schroeven hun oorlogsinspanning terug, temeer daar ook Turkije zijn blik niet meer lijkt te richten op het Westen, maar op het Oosten.

6. Turkije tekent een pact met Irak en Saoedie-Arabië (alle soenitische landen) om een Nieuw Groot Kalifaat op te richten. Soenitische fracties in Libanon en Palestina sluiten zich daarbij aan. De eerste stap van dit Nieuw Groot Kalifaat is de verovering van Syrië, wat neerkomt op een "walk in the park" omdat dit land al zodanig verscheurd en vernietigd is door de burgeroorlog dat het geen greintje weerstand kan bieden. De "verovering" van Syrië wordt integendeel door een groot deel van de bevolking als een "bevrijding" onthaalt. IS verklaart zichzelf overbodig, en wordt mee opgenomen in het Groot Islamitisch Kalifaat, met een bevoorrechte positie.

7. De volgende stap in Turkije's strategisch plan is de verovering van Iran, een sjiietisch land. De aanval gebeurt vanuit het NW (Turkije) en het W (Irak). Iran ziet al vlug de nutteloosheid in van verweer, en geeft zich al bij al vlug en gemakkelijk over. De sjiietische regering wordt niet vervangen, waardoor een volksopstand vermeden wordt.

8. Nu Iran met zijn nucleaire capaciteit lid is van het Groot Islamitisch Kalifaat, is het tijd voor de meest gewaagde aanval : die op Israël. Iran gooit met een "pre-emptive strike" tactische atoombommen op legerbasissen in Israël, en valt het Kalifaat het land binnen vanuit het N (Syrië en Libanon), het Z (Saoedie-Arabië) en het W (Irak via Jordanië dat vrije doorgang verleent). Op minder dan 1 week tijd is van Israël geen sprake meer en is de nieuwe staat Palestina een feit. Een ongeziene Jodenvervolging speelt zich opnieuw af, waarbij de doden zich gelukkiger mogen prijzen dan de levenden.
Europa is door deze 2e joden-genocide gechoqueerd, maar staat opnieuw machteloos. Maar in de grote steden komen alweer massa's mensen op straat om hun vreugde te uiten. Van de meeste mainstream media vallen eindelijk de schellen van de ogen, en beginnen de islam als staatsgevaarlijk te beschouwen. Maar enkele "die-hard" progressieve kranten (Knack, De Morgen) schuiven de schuld in de schoenen van het zionisme, dat eindelijk voorgoed is verslagen.
Het Transatlantisch Verbond (USA-UK) protesteert in de Veiligheidsraad, maar intervenieert niet.

9. Door dit succes, het verslaan van de eeuwenoude aartsvijand, sluiten alle Magreb-landen zich spontaan bij het Islamitisch Kalifaat aan : Egypte, Lybië, Tunesië, Algerije en Marokko. Onmiddellijk begint Turkije met het mobiliseren en trainen van massa's rekruten in de nieuwe gebieden.

10. Ten slotte het sluitstuk in Erdogan's plan : de verovering van Europa. Hij heeft er lang moeten op wachten, veel verbonden moeten sluiten, nog meer verraderlijk verbreken, maar eindelijk is het zover. Met een ongezien immens groot islamitisch leger wordt het oude continent zoals 1500 jaar geleden aangevallen. Natuurlijk eerst via het "neutrale" Spanje, maar ook Italïe en Z.-Frankrijk krijgen een invasie te verduren. De Turkse troepen aan de Adriatische Zee steunen deze operatie, en immobiliseren de legers in Centraal Europa. Dus enkel de strijdkrachten van Frankrijk, met enkele lichtgewapende, want niet op militaire doeleinden voorziene divisies van Duitsland en enkele minderwaardige eenheden van de Benelux-landen kunnen worden ingezet.
Erdogan voert bovendien een ander geniaal plan uit : hij ontzegt Europa de levering van olie. Noch Saoedi-Arabië, deel van het Kalifaat, noch Rusland, vroegere bondgenoot, noch de neutrale landen Schotland en Noorwegen leveren nog 1 druppel brandstof.
Tegen de tsunami van de door Turkije goed getrainde legers van het hele Arabische subcontinent, geholpen door de binnenlandse revoltes van de islamitische grootstedelijke minderheden en de volledige drooglegging van brandstof, zijn de West-europese legers niet bestand. Het onvermijdelijke komt dan ook snel in zicht. Alle Westeuropese landen vallen. Als laatste komt Griekenland aan de beurt. Volledig geïsoleerd en zonder enige hulp, levert de Griekse bevolking nog een hardnekkige en bloedige strijd, maar ondergaat op het einde hetzelfde lot als de joden van Israël. Het land dat aan de oorsprong lag van Europa en diens beschaving, mag ook het licht ervan uitdoen.

11. Na enkele maanden strijd wapperen dus op de Eifeltoren, het Atomium, het Pantheon in Athene, de Brandenburgse Poort in Berlijn, en vooral op de Sint-Pieterskerk in Rome de vlag van het Groot Islamitisch Kalifaat. Erdogan wordt aanbeden als de Groot Sultan, de nieuwe Mohamed. Overal wordt de sharia ingevoerd en universiteiten gesloten. West-Europa maakt zich op voor een 2e middeleeuwen. De inlijving van het vergrijsde continent in het ene ware geloof is dan toch na 15 eeuwen een feit !

2 opmerkingen:

  1. Nieuwe berichten schijnen mijn sombere hypothese enkel maar te bevestigen. Zie bvb. mijn blog http://artikelvijfentwintig.blogspot.be/2016/09/turkije-verstandhouding-met-israel-een.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En nog enkele bevestigingen :
    1. het nieuws dat na de moord op de Russische ambassadeur in Ankara, Erdogan zegt dat de relaties tussen Rusland en Turkije niet zullen verslechteren
    2. Servië kiest voor Rusland inzake defensie : http://www.doorbraak.be/nl/nieuws/servi%C3%AB-verkiest-inzake-defensie-rusland-boven-het-westen

    BeantwoordenVerwijderen